Akváriumok akvarisztikai kiegészítők, díszhalak, garnélák, növényes akvarisztika


FIZETÉS ÉS A SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

 

Az áru lehetséges kiszállítása, átvételi módjai:

·        személyes átvétel: a webshopban megrendelt termék telefonos, vagy e-mailen való egyeztetés után üzletünkben átvehető nyitvatartási időben munkanapokon hétfőtől péntekig 10.00-18.00ig,  szombaton 10.00-13.00ig. A terméket átvételkor kell megfizetni.

·        postai utánvétel

·        házhoz szállítás

·        futárszolgálat

   

A rendelést követően minden esetben felkeressük Önt, hogy pontosítsuk, egyeztessük a kiszállítás, és átvétel módját. A rendeléseket minden esetben feldolgozzuk, előkészítjük. Ezért azoknál a csomagoknál,melyeket személyesen vesznek át, a megrendelőt tájékoztatjuk az átvétel

lehetségesidőpontjáról.

A személyes átvételre rendelt csomagokat 1 hétig áll módunkban tárolni. Kérjük, addig gondoskodjon az elszállításról. 1 hét után a rendelt csomagot automatikusan visszatároljuk és a rendelés törlésre kerül.

Az egyéb módon kiküldött csomagok szállítási díjáról a vevőt a vásárlás előtt tájékoztatjuk.

 

Szállítási díjak

 

 

Jelenleg érvényes díjaink:

POSTAI utánvét esetén:

0-5kg-ig 1500ft

5-20kg-ig 1900ft

20-30kg-ig 2300ft

 

. A futárszolgálati díj a szállítási költség a szállítási díjat, az értékbiztosítást és az utánvét díját is tartalmazza.

A díjak 0-30 kg súlyú küldeményekre érvényesek 50,000ft-ig. A díj csomagonként értendő. A szállítandó termékeket igyekszünk lehetőség szerint minél kisebb, illetve egy csomagként kezelni, de extrém esetekben kénytelenek vagyunk több csomagot készíteni.

Akvárium szettek esetében magát a szettet tudjuk egy csomagként kezelni. Amennyiben a szett mellé egyéb kiegészítőket is rendel, pl. aljzatot, bútort, stb., azokat külön csomagként, külön szállítási díjjal vállalja a futárszolgálat. 

Budapesten házhoz szállítás esetén az 50,000ft-ot meghaladó rendelések kiszállítása DÍJTALAN.

 

 

Lehetséges fizetési módok

 

·       Futárszolgálatnak. Az áru értékét a futárnak kell fizetni a szállítási költséggel együtt.

·      Banki átutalás. A vásárlást követő egyeztetés után közöljük bankszámlaszámunkat. Ez esetben az áru értékét bankszámlánkra utalja, a postásnak vagy a futárnak csak a postaköltséget, illetve a szállítási költséget kell fizetni.

        Lehetőség van arra is, hogy az áru értékével együtt átutalja az előre kalkulált postaköltséget, illetve a szállítási díjat is, ez esetben a szállítással felmerülő költségeket mi rendezzük, Önnek nem kell mást tennie, mint átvenni a megrendelt terméket.

·       Amennyiben egyéb szállítási megoldásra javaslata van, nyitottak vagyunk arra is.

Igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, hogy minél jobb áron, és minél gyorsabban hozzájusson a megrendelt áruhoz, ezzel is az Ön kényelmét szolgálva.

A vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

 

Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Minden termék mellet feltüntetünk egy esetleges szállítási határidőt, ez persze egyéb technikai okokból eltérhet, érkezhet előbb is, vagy utóbb ezekért felelősséget nem tudunk vállalni. Megértésüket köszönjük.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

 

 

 

CSOMAG ÚJRAKÉZBESÍTÉS

 

Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre, és mi "bukunk" rajta egy szállítási költséget. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállítónk a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De csakis akkor indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott! Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.