Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
890 Ft
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!

Cryptocoryne blassii (Blass vízikelyhe)

Cikkszám: an010

NÖVÉNYEK / Cryptocoryne blassii (Blass vízikelyhe) - 890 Ft

Magasság: max 35-45 cm



Származási hely: Ázsia



Fényigény: közepes


Co2 igény: alacsony



Ajánlott ültetési hely: középső



Hőmérséklet: 22-28C°



pH: 6,5-7,5



Vízkeménység: 5-11 NK°


A Cryptocoryne-ok az egyik legnépszerűbb akváriumi növények, amit igénytelenségüknek, könnyen tarthatóságuknak, valamint változatosságuknak köszönhetnek. A levelek színe, formája, mérete nagymértékben függ a környezeti feltételektől. 


A Cryptocoryne blassii kezdő akvaristáknak is ajánlott, könnyen tartható növény. Az akvárium közép- vagy hátterébe ültessük, levelek magassága elérheti a 45 cm-t. Levél színe rozsdabarna, a levélfonák bordó. Igénytelen növény a vízparamétereket tekintve, csapvízben sikeresen tartható, fényigénye sem magas.


A cryptocoryne-ok nem szeretik a hirtelen vizparaméter változást (vizkeménység, hőmérséklet), ilyenkor leveleik sok esetben szétmállanak. Ezt a folyamatot nevezzük cryptobetegségnek. Növényünk elveszti a lombozatát, de ép gyökér esetén nagy eséllyel újra kihajt, új levelek hoz.








Az oldalon található nővények azok a fajták amiket igyekszünk folyamatosan készleten tartani (nagyobb mennyiség esetén érdemes tájékozódni).

Üzletünkben az aktuális választék mindig szélesebb így ha nem talált egy növényt érdemes elérhetőségeink valamelyikén tájékozódni.

Gyártó: Vavi
Szerezhető hűségpontok: 0
Tovább
890 Ft
Kívánságlistára teszem
Az oldal tetejére