Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.590 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Color, színfokozó kiegészítő táp 35 g

Cikkszám: 6075-44
Elérhetőség: Raktáron

Garnéla, rák eledel / Dennerle garnélatáp - Shrimp King Color, színfokozó kiegészítő táp 35 g - 4.590 Ft

Élelmiszer-granulátum az összes sárga, narancssárga és vörös garnélafaj célzott színerősítésére, magas koncentrációjú természetes színfokozókkal, mint az asztaxantin, béta-karotin és lutein.


A Shrimp King Color 100%-ban természetes összetevőkből készült süllyedő, vízálló granulátum az édesvízi törpe garnélák természetes színének erősítésére.


A sárga, narancssárga és vörös garnélarák maguk nem tudják kifejleszteni azokat a színeket, amelyek vonzó testi színüket adják, és ezt táplálékkal kell bevinniük. Ezek a karotinoidoknak nevezett színezékek elsősorban algákban, virágokban, gyümölcsökben és leveles zöldségekben találhatók meg. A garnélarák és rákok a karotinoidokat saját színezékké alakítják, különösen az asztaxantint, amely molekuláris kötést hoz létre a béta-cruscyanin fehérjével. Ezeket a molekuláris vegyületeket speciális színű cellákban tárolják, és a garnélák fajspecifikus színét adják.


A garnélarák esetében hasonló a helyzet a híres rózsaszín flamingókéhoz: Ha ezek a madarak kisméretű, karotinoidban gazdag rákféléket esznek, mint például az artémia, tollaik rózsaszínűvé válnak a bennük lévő karotinoid vagy asztaxantin miatt. Ha viszont az ételeik nem tartalmaznak természetes színezéket, elvesztik természetes színüket és fehérek lesznek.


A Shrimp King Color természetes színezékekben gazdag, kiváló minőségű alapanyagok széles skálájából, pl. mikroalgák, rákfélék, tagetes virágok, paprika, sárgarépa és dekapszulázott artemia tojás. Rendszeres takarmányozással tökéletes alapot ad a fajspecifikus színezés teljes kifejlődéséhez.

A Shrimp King Color különösen alkalmas a következő fajokhoz: Red Fire, Sakura Red, Sakura Orange, Blue Pearls, Yellow Fire, Black Tiger Shrimps és Blue Tiger Shrimps.


A vízi állatokból származó kiváló minőségű fehérjék és esszenciális aminosavak a természetes színerősítő hordozóanyagaiként szolgálnak. Egyenletes növekedést biztosítanak. A különféle algákból és zöldségekből származó vitaminok és létfontosságú anyagok "kenőanyagként" működnek a működő anyagcsere és az erős védekezés érdekében.

Gyártó: Dennerle
Szerezhető hűségpontok: 153
Egységár: 131.142,86 Ft/1 kilogramm
Tovább
4.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Etetési javaslat: 1 csipet 20 garnélához, távolítsa el a maradékot 24 óra után.

Összetétel: rovarfehérjék, búzaliszt, búzafehérjék, krill, tintahal liszt, spenót, kukorica, élesztő, betain, kelkáposzta, inulin, krill olaj, moringa levél, spirulina alga, fokhagyma, mannan oligoszacharidok, ß-glükánok

Tovább
Az oldal tetejére