Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dennerle Nano sarokszűrő (belső szűrő) 10-40l akváriumhoz

Dennerle
8.090 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5925-44
Elérhetőség: Általában raktáron
A Dennerle Nano sarokszűrő kiváló választás kis akváriumok szűrésére. Bármely akvárium hátsó sarkában elhelyezve a lehető legkisebb hasznos helyet foglalja el, az amúgy is kis méretű akváriumokban.Kialakításánál nagy figyelmet fordítottak a garnélák és kis termetű (ivadék) halak biztonságára. A szűrőbetét nagy felületet biztosít a szűrőbaktériumok számára.A teljesítmény (150l/h), mely fokozatmentesen állítható. A sarokszűrő esőztetős kifolyóval van ellátva, mely az egyenletes áramlást, eloszlást biztosítja. Az állítható esőztetővel tetszés szerinti mértékben mozgatható a vízfelszín.A szűrő tisztítása egyszerű, csak le kell emelni a tapadó koronggal felerősített házról. Nagyon csendes és takarékos (2 W)Teljesítmény: 150l/hFogyasztás: 2 W
Szerezhető hűségpontok: 270
8.090 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Dennerle Nano sarokszűrő kiváló választás kis akváriumok szűrésére. Bármely akvárium hátsó sarkában elhelyezve a lehető legkisebb hasznos helyet foglalja el, az amúgy is kis méretű akváriumokban.

Kialakításánál nagy figyelmet fordítottak a garnélák és kis termetű (ivadék) halak biztonságára. A szűrőbetét nagy felületet biztosít a szűrőbaktériumok számára.

A teljesítmény (150l/h), mely fokozatmentesen állítható. A sarokszűrő esőztetős kifolyóval van ellátva, mely az egyenletes áramlást, eloszlást biztosítja. Az állítható esőztetővel tetszés szerinti mértékben mozgatható a vízfelszín.

A szűrő tisztítása egyszerű, csak le kell emelni a tapadó koronggal felerősített házról. Nagyon csendes és takarékos (2 W)

Teljesítmény: 150l/h

Fogyasztás: 2 W