Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.990 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!
Termék címkék:
növényültetés

Green Aqua gél pillanatragasztó - 20 g

Cikkszám: 999368
Elérhetőség: Raktáron

Növényezés kiegészítők / Green Aqua gél pillanatragasztó - 20 g - 2.990 Ft

Gél pillanatragasztó gyors megoldás mohák vagy növények rögzítéséhez köveken, fákon vagy kavicson. Kifejezetten hasznos, mikor több szálból álló növénycsoportokat helyezünk el valamilyen felületen. Minden növény felhelyezéséhez egy kis pötty ragasztóra van szükség, ami utána másodpercek alatt megköt, így helyén tartja a növényt. A ragasztó akár víz alatt is haszálható édesvízi és tengeri akváriumokban egyaránt.
Gyártó: Green aqua
Szerezhető hűségpontok: 100
Tovább
2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Gren Aqua gél pillanatragasztó gyors megoldás mohák vagy növények rögzítéséhez köveken, fákon vagy kavicson. Kifejezetten hasznos, mikor több szálból álló növénycsoportokat helyezünk el valamilyen felületen. Minden növény felhelyezéséhez egy kis pötty ragasztóra van szükség, ami utána másodpercek alatt megköt, így helyén tartja a növényt. A ragasztó akár víz alatt is haszálható édesvízi és tengeri akváriumokban egyaránt. A Green Aqua gél pillanatragasztó alumínium tubusban érkezik, így hosszú idő alatt sem szárad be a műanyag dobozos változatokkal szemben.


Száradás után semmilyen veszélyes anyag nem oldódhat ki belőle! Kötés után, akváriumi élőlények számára nem jelent veszélyt. 

Tovább
Az oldal tetejére