Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
akvakertész aquascaping

Green Aqua MICRO növénytáp - 500 ml

3.890 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 999006
Elérhetőség: Általában raktáron

Folyékony növénytáp / Green Aqua MICRO növénytáp - 500 ml - 3.890 Ft

Mikro növénytáp, mely nyomelemeket, (Fe, Mn, Cu, Zn, B, Mo) tartalmaz, a trópusi akvarisztikában ismert legstabilabb HEEDTA kelátok formájában.FONTOS: a növényeknek MACRO és MICRO tápra egyaránt szükségük van! A tápanyagok bármelyik önálló összetevőjének a hiánya algásodáshoz vezethet!A megfelelő mennyiségű adagolásával gyakorlatilag kizárhatók (!) a növények tápanyaghiány-tünetei és az ezzel kapcsolatos algásodás. (Megj.: algásodást nem csak a növénytáp-hiány okozhat.)
Gyártó: Green aqua
Szerezhető hűségpontok: 130

Leírás és Paraméterek

Mikro növénytáp, mely nyomelemeket, (Fe, Mn, Cu, Zn, B, Mo) tartalmaz, a trópusi akvarisztikában ismert legstabilabb HEEDTA kelátok formájában.

Mikro növénytáp, mely nyomelemeket, (Fe, Mn, Cu, Zn, B, Mo) tartalmaz, a trópusi akvarisztikában ismert legstabilabb HEEDTA kelátok formájában.

FONTOS: a növényeknek MACRO és MICRO tápra egyaránt szükségük van! A tápanyagok bármelyik önálló összetevőjének a hiánya algásodáshoz vezethet!

A megfelelő mennyiségű adagolásával gyakorlatilag kizárhatók (!) a növények tápanyaghiány-tünetei és az ezzel kapcsolatos algásodás. (Megj.: algásodást nem csak a növénytáp-hiány okozhat.)


ÖSSZETEVŐK (1000 ml vizes oldatban):

- Vas (Fe) - 2 g/l

- Mangán (Mn) - 1 g/l

- Réz (Cu) - 0,052 g/l

- Cink (Zn) - 0,29 g/l

- Bór (B) - 0,4 g/l

- Molibdén (Mo) - 0,075 g/l

HEEDTA kelátok

- Methyl Paraben (E218) - 1 g/l


TÁROLÁS:Napfénytől védett helyen (lehetőleg szekrényben), szobahőmérsékleten. Hűtőszekrénybe rakni tilos.

ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ: 1 ml / 20 liter / nap, heti 50% vízcsere és CO2 adagolás mellett. 1 pumpa-nyomás = ~1 ml.

FONTOS: a növényeknek MACRO és MICRO tápra egyaránt szükségük van! A tápanyagok bármelyik önálló összetevőjének a hiánya algásodáshoz vezethet!A megfelelő mennyiségű adagolásával gyakorlatilag kizárhatók (!) a növények tápanyaghiány-tünetei és az ezzel kapcsolatos algásodás. (Megj.: algásodást nem csak a növénytáp-hiány okozhat.)ÖSSZETEVŐK (1000 ml vizes oldatban):- Vas (Fe) - 2 g/l

- Mangán (Mn) - 1 g/l

- Réz (Cu) - 0,052 g/l

- Cink (Zn) - 0,29 g/l

- Bór (B) - 0,4 g/l

- Molibdén (Mo) - 0,075 g/lHEEDTA kelátok

- Methyl Paraben (E218) - 1 g/lTÁROLÁS:Napfénytől védett helyen (lehetőleg szekrényben), szobahőmérsékleten. Hűtőszekrénybe rakni tilos.ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ: 1 ml / 20 liter / nap, heti 50% vízcsere és CO2 adagolás mellett. 1 pumpa-nyomás = ~1 ml.

Komplex növénytápok Micro elemekkel

Kedvezményes csomagajánlataink