Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koronavírussal kapcsolatos információk

Tisztelt Vásárlóink! 

A kialakult helyzetre való tekintettel, az önök és kollégáink biztonsága érdekében üzletünkben a következő biztonsági intézkedések betartását kérjük önöktől:

Kérjük Önöket, hogy egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodjon a belső térben, a később érkezőket pedig megkérjük, hogy sorban várakozzanak egymástól kellő (1,5 méter) távolságot tartva! A várakozás ideje alatt a dekorációk, talajok, kövek és fák között lehetőség van a nézelődésre.

A halak és egyéb élőlények megtekintésére lehetőséget biztosítunk, a következő feltételek szerint:

  1. A boltba belépni kizárólag maszkban, -vagy a száj és orr eltakarására alkalmas egyéb viseletben-   lehetséges!
  2. A boltban egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodhat!
  3. A kiválasztást követően, amíg kollégáink kifogják és csomagolják a választott élőlényeket-növényeket, amennyiben lehetséges megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy az üzlet előtt várakozzanak, ezzel lehetőséget biztosítva a nézelődésre a soron következő vásárlónak.

 

Kérjük önöket ha személyesen jönnének, előtte - amennyiben lehetséges - webshopunkon keresztül rendeljék meg az előre a kiválasztott termékeket, segítve ezzel munkánkat, így gyorsítani tudjuk a kiszolgálás menetét, ezzel csökkentve a járványhelyzet jelentette kockázatot.

A csomagküldés továbbra is országosan üzemel, valamint elindítottuk házhozszállítási szolgáltatásunkat Budapesten ,illetve Kistarcsán és Csömörön belül.

Mivel a koronavírus egész Európa gazdasági helyzetét is érinti, így az általunk árusított halak, növények és felszerelések ellátottságára is hatással van, így sajnos kialakulhat átmeneti készlethiány bizonyos termékekből.

Megértésüket és türelmüket köszönjük ! 

 

NYITVATARTÁS:       H-P: 10-18-ig      SZ: 9-13 óraig (minden hónap 2. és 3. szombaton) V:Zárva