Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.900 Ft
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!

Redmoor dekor fa 40-80 cm /kg

Cikkszám: 12391T

Fák, Gyökerek / Redmoor dekor fa 40-80 cm /kg - 7.900 Ft

Nagyon dekoratív akváriumi dekorfa, mely rendkívül sok berendezéshez felhasználható. A redmoor fa a vizet nem színezi, a víz paramétereit nem változtatja meg.
Az elején valószínűleg súlyozni, vagy rögzíteni kell, hogy lent maradjon. Az akváriumba helyezés előtt érdemes lezuhanyozni róla a raktárport.

Figyelem! : Az első időszakban megjelenhet rajta egy fehér vatta szerű fátyol réteg, mely nem ártalmas így esetenként az algaevők csigák le is eszik, amennyiben mégsem, érdemes eltávolítani fogkefével, vagy szivaccsal, utána szépen lassan megszűnik ez a jelenség.

Tulajdonságok:
Szinezi a vizet: Nem
Egyből lent marad: Nem
Gyártó: Dekor
Szerezhető hűségpontok: 0
Tovább
7.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A természetes fák, kíváló dekorációk akváriumba, mivel minden fa más és más, elképzeléseinknek csak a fantáziánk szabhat határt. Érdemes személyesen kiválasztani a nekünk megfelelőt üzletünkben, ahol lehetőség van egymás mellé helyezni a dekorációkat, hogy hogyan mutatnak akár egy kővel, vagy egy bizonyos aljzattal. Néhány fa egyből, más később marad lent magától a víz alatt és van amelyik kevesebb (pl: redmoor), de van amelyik több (pl:mangrove) csersavat enged ki magából ezt a kiválasztásnál érdemes mérlegelni

Tipp: tervezd meg nagyjából az akváriumod és hozd magaddal az elképzelt alaprajzát, ez segíthet a megfelelő dekorok kiválasztásánál.

Tovább
Az oldal tetejére