Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Redmoor dekor fa 40-80 cm /kg

Dekor
6.900 Ft
Menny.:kg
Cikkszám: 12391T
Elérhetőség: Általában raktáron
Nagyon dekoratív dekorfa, rendkívűl sok berendezéshez felhasználható. A redmoor fa a vizet nem színezi, a víz paramétereit nem változtatja meg. Az elején valószínűleg súlyozni, vagy rögzíteni kell, hogy lent maradjon. Az akváriumba helyezés előtt érdemes lezuhanyozni róla a raktárport. Az első időszakban megjelenhet rajta egy fehér vatta szerű fátyol réteg, mely nem ártalmas így esetenként az algaevők csigák le is eszik, amennyiben mégsem, érdemes eltávolítani fogkefével, vagy szivaccsal, utána szépen lassan megszűnik ez a jelenség.
6.900 Ft
Menny.:kg

Leírás és Paraméterek

A természetes fák, kíváló dekorációk akváriumba, mivel minden fa más és más, elképzeléseinknek csak a fantáziánk szabhat határt. Érdemes személyesen kiválasztani a nekünk megfelelőt üzletünk kertjéből, ahol lehetőség van egymás mellé helyezni a dekorációkat, hogy hogyan mutatnak akár egy kővel, vagy egy bizonyos aljzattal. Néhány fa egyből, más később marad lent magától a víz alatt és van amelyik kevesebb (pl: redmoor), de van amelyik több (pl:mangrove) csersavat enged ki magából ezt a kiválasztásnál érdemes mérlegelni

Tipp: tervezd meg nagyjából az akváriumod és hozd magaddal az elképzelt alaprajzát, ez segíthet a megfelelő dekorok kiválasztásánál.