Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!
Termék címkék:
biológiaiszűrés

Seachem Clarity víztisztító opálos, zavaros víz ellen - 250 ml

Cikkszám: 146-55
Elérhetőség: Raktáron

Vízkezelő / Seachem Clarity víztisztító opálos, zavaros víz ellen - 250 ml - 6.490 Ft

Vízkezelő, víztisztító készítmény tengeri és édesvízi akváriumok számára. A termék egy fejlett polimer flokkulációs szert tartalmaz, ami korallok és növények számára is biztonságos.

A Seachem Clarity a következő felhősödésekre, zavarosodásokra használható: kémiai felhősödés, lebegő részecskék okozta zavarosodás (pl. felkavart aljzat stb.). Tengeri és édesvízi akváriumokban is használható. Növényekre és korallokra ártalmatlan.
Gyártó: Seachem
Szerezhető hűségpontok: 217
Egységár: 25.960,00 Ft/1 liter
Tovább
6.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek


Működése:



Miután a Seachem Clarity-t hozzáadtuk az akvárium vizéhez, felhősödést láthatunk. Ez normális jelenség a termék használatakor és jó visszajelzés arra, hogy a Clarity elkezdett reakcióba lépni. A víz apró lebegő részecskékkel van tele, ami az emberi szem számára nehezen vagy egyáltalán nem látható. A Seachem Clarity ezeket a lebegő részecskéket összegyűjti. Ahogy a részecskék összegyűlnek, egy nagyobb egészt képeznek ami már láthatóvá válik és felhősödés formájában jelentkezik. Amikor ez a folyamat megtörtént az akvárium mechanikai szűrése egyszerűen eltávolítja ezeket az összegyűjtött részecskéket. Korábban pont a mérete miatt nem tudta a szűrő kivonni a vízből, de a megváltozott méretű szennyeződést már könnyen kiszűri akváriumunkból.



Használata:



Használjon 1 kupak (5ml) folyadékot minden 80 liter vízhez. Bizonyos esetekben a felhősödés felerősödhet a Seachem Clarity használatakor, de ez minden esetben normális jelenség. Ilyenkor a Seachem Clarity már aktívan dolgozik akváriumunkban. Ezt a felhősödést gyors kitisztulás követi.



Kémiai, vagy lebegő részecskék tisztítása után egy szűrő tisztítást kell elvégezni.



Figyelem: a 2 és 4 literes kiszereléseken a kupak 10ml-es!

Vízkezelők fajtái Víztisztító szer
Tovább
Az oldal tetejére