Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.390 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!
Termék címkék:
akvakertész aquascaping

Seachem Flourish Excel - a folyékony CO2 - 100 ml

Cikkszám: 455-55
Elérhetőség: Raktáron

Co2 folyékony táp / Seachem Flourish Excel - a folyékony CO2 - 100 ml - 3.390 Ft

Természetes, szerves szénforrás. Minden növénynek szüksége van szénre, melyet általában a CO2 beoldásból érnek el, de egyszerű szerves vegyületekből is nyerhetnek. A CO2 vagy a Flourish Excel adagolása nem zárja ki egymást, nagynyomású szén-dioxid rendszerek használata esetén is javasolt a folyékony szénforrás adagolása.
A szénforrás biztosítása mellett a Flourish Excel előnye, hogy a vas Fe+2 formáját tartalmazza, az Fe3+ formával szemben ami pH5,5 felett instabillá válik.
A Flourish Excel nagy előnye a többi ismert folyékony szénforrással, például az Easy-Carbo termékkel szemben, hogy az anyag 24 óra alatt bomlik csak le a vízben, míg a többi hasonló termék 6 óra után eloszlik. Ennek köszönhetően az adagoláshoz nem kell megvárnunk a lámpa felkapcsolását, hanem reggelente a többi táppal együtt adható.

Adagolás: Első alkalmazáskor vagy nagy vízcsere után (40% fölötti) használjon 40 literenként 1 kupakot (5 ml). Ezután naponta vagy kétnaponta (növénymennyiségtől függen) 200 literenként 1 kupakot (5 ml) adagoljon. Sok növénnyel ültetett akvárium esetén a gyári adagolás maximum másfélszerese ajánlott!
Gyártó: Seachem
Szerezhető hűségpontok: 113
Egységár: 33.900,00 Ft/1 liter
Tovább
3.390 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Kedvezményes csomagajánlataink

Az oldal tetejére