Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 250 ml

2.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 116-55
Elérhetőség: Általában raktáron

Kőzet, Kerámia / Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 250 ml - 2.790 Ft

A Seachem Matrix™ egy kiváló porózus szerkezetű biológiai szűrőanyag, ami hatékonyan távolítja el az akváriumban keletkező bomlástermékeket.
A Matrix™ egy porózus szervetlen anyag 10mm-es szemcsemérettel. Minden liter Seachem Matrix™ szűrőanyag kb. 700nm felületű szűrőközegnek felel meg, ami kb. 170 liter műanyag golyónak felel meg. .
Gyártó: Seachem
Szerezhető hűségpontok: 93

Leírás és Paraméterek

A Seachem Matrix™ egy kiváló porózus szerkezetű biológiai szűrőanyag, ami hatékonyan távolítja el az akváriumban keletkező bomlástermékeket.
A Matrix™ egy porózus szervetlen anyag 10mm-es szemcsemérettel. Minden liter Seachem Matrix™ szűrőanyag kb. 700nm felületű szűrőközegnek felel meg, ami kb. 170 liter műanyag golyónak felel meg.

A műanyag bio szűrőanyagok csak külső felületükön szűrnek, míg a Matrix™ kulső és belső macroporózus felületén is dolgozik. Ezek a macrpórusok ideális méretűek a nitrifikáló és a denitrifikáló baktériumoknak. Ez a speciális szerkezet teszi lehetővé, hogy a Seachem Matrix™ a legtöbb biológiai szűrőanyaggal ellentétben, ugyanabban a szűrőben, eltávolítsa a nitrátot az ammónia és a nitrittel együtt.

A Matrix™ egy semleges anyag ami nem bomlik el. Nem kell cserélni. Időnként akvárium vizében át kell mosni és máris újra használható. A szűrőanyag minden külső és wet-dry szűrővel használható.