Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
algaellen po4

Seachem PhosGuard - foszfát megkötő szűrőanyag - 100 ml, hálóban

4.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 185-55
Elérhetőség: Általában raktáron

NO2, NO3, NH4, PO4 / Seachem PhosGuard - foszfát megkötő szűrőanyag - 100 ml, hálóban - 4.390 Ft

A PhosGuard™ gyorsan eltávolítja a foszfátot és szilikátot édesvízi vagy tengeri akváriumunkból. A PhosGuard™ egy porózus anyag, így sok foszfátot tud magához kötni és formájával nem fojtja szűrőnk teljesítményét. High-tech növényes akváriumokban használata nem javasolt, hiszen külön adagolunk is foszfátot növénytápokkal.Használat:Első vízzel érintkezéskor felmelegedhet, ezért a szűrőbe helyezés előtt érdemes átöblíteni az anyag mennyiségének duplájában (250 ml szűrőanyagot 500 ml vízben). A legjobb eredmény eléréséhez úgy tegyük a szűrőbe, hogy a teljes áramlás áthaladjon rajta.Négy nap használat után mérjünk foszfát és szilikát szintet. Amennyiben a szintek nem estek 0.02 mg/L körülire, cseréljük ki a szűrőanyagot. Ha a csökkenés megtörtént, hagyjuk a szűrőanyagot a szűrőben, ameddig az értékek ismét emelkedni kezdenek. Emelkedés esetén a szűrőanyag kimerült, cseréje szükséges.Adagolás:85 ml szűrőanyag 400 liter édesvízhez85 ml szűrőanyag 200 liter tengervízhezA 100 ml-es kiszerelés szűrőzsákban van! A nagyobb kiszerelésekhez a szűrőzsák nem tartozék!
Gyártó: Seachem
Szerezhető hűségpontok: 147

Leírás és Paraméterek

A PhosGuard™ gyorsan eltávolítja a foszfátot és szilikátot édesvízi vagy tengeri akváriumunkból. A PhosGuard™ egy porózus anyag, így sok foszfátot tud magához kötni és formájával nem fojtja szűrőnk teljesítményét. High-tech növényes akváriumokban használata nem javasolt, hiszen külön adagolunk is foszfátot növénytápokkal.

Használat:

Első vízzel érintkezéskor felmelegedhet, ezért a szűrőbe helyezés előtt érdemes átöblíteni az anyag mennyiségének duplájában (250 ml szűrőanyagot 500 ml vízben). A legjobb eredmény eléréséhez úgy tegyük a szűrőbe, hogy a teljes áramlás áthaladjon rajta.

Négy nap használat után mérjünk foszfát és szilikát szintet. Amennyiben a szintek nem estek 0.02 mg/L körülire, cseréljük ki a szűrőanyagot. Ha a csökkenés megtörtént, hagyjuk a szűrőanyagot a szűrőben, ameddig az értékek ismét emelkedni kezdenek. Emelkedés esetén a szűrőanyag kimerült, cseréje szükséges.

Adagolás:

85 ml szűrőanyag 400 liter édesvízhez

85 ml szűrőanyag 200 liter tengervízhez

A 100 ml-es kiszerelés szűrőzsákban van! A nagyobb kiszerelésekhez a szűrőzsák nem tartozék!