Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Seachem Prime klórtalanító vízelőkészítő - 250 ml

5.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 436-55
Elérhetőség: Általában raktáron
Teljes értékű édesvízi és tengeri akvárium vízelőkészítő. Eltávolítja a klóramint, klórt és az ammóniát. A Seachem Prime az ammóniát biztonságos, nem mérgező formába alakítja át, ezt pedig az akvárium biológiai szűrője már könnyen eltávolítja. Remekül használható akváriumindításnál és bejáratásnál, amikor az ammónia és a nitrit szintek még túl magasak.
Gyártó: Seachem
Szerezhető hűségpontok: 187

Leírás és Paraméterek

Teljes értékű édesvízi és tengeri akvárium vízelőkészítő. Eltávolítja a klóramint, klórt és az ammóniát. A Seachem Prime az ammóniát biztonságos, nem mérgező formába alakítja át, ezt pedig az akvárium biológiai szűrője már könnyen eltávolítja. Remekül használható akváriumindításnál és bejáratásnál, amikor az ammónia és a nitrit szintek még túl magasak. Detoxikálja a nitritet és a nitrátot, lehetővé téve a biológiai szűrőnek, hogy azokat hatékonyan eltávolítsa. A vízelőkészítő a csapvízben található nehézfémeket is detoxikálja. Nem savas és nem változtatja meg a víz pH értékét. Használja akvárium indításnál, vagy vízcseréknél.

Használata:
- Alap adagolás. 1 kupak (5 ml) minden 200 liter friss vízhez (azonnal hat, nincs várakozási idő).
- Különlegesen magas klóramin vagy klór koncentrációk esetén alkalmazzunk dupla adagot.
- Sürgős nitrát-detoxikációra a normál adagolás ötszöröse javasolt.
- Ha a hőmérséklet 30 °C fölé emelkedik illetve a klóramin és ammónia szintek alacsonyak használjunk fele dózist.

Az alap mennyiség körülbelül 1 mg/l ammóniát, 4 mg/l klóramint, vagy 5 mg/l klórt távolít el. Kisebb dózishoz használja a kupak belsejében leolvasható 1 ml-es osztást. Adagolható közvetlenül az akváriumba is, de inkább ajánlott a víz előkezelése.

Vízkezelők fajtái Vízelőkészítő

Kedvezményes csomagajánlataink