Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sera Super Carbon 29g - aktívszén granulátum

Sera
780 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 71088
Elérhetőség: Általában raktáron

Sera Super Carbon gyorsan és megbízhatóan semlegesíti az akváriumvízben lévő méreg és színező anyagokat. Használatával a víz sárga elszíneződése megszűnik és kristálytiszta lesz. A Sera Super Carbon nem befolyásolja az akváriumvíz pH-értéket, valamint foszfát és nitrát-mentes.Gyógyszeres kezelések után átmenetileg növelje a Sera Super Carbon mennyiségét a szűrőben, gyógyszeres kezelések előtt pedig távolítsa el a benne levőt.


Sera Super Carbon aktív szén a különösen nagy felülete miatt 6 hétig marad aktív, ezután cserélni szükséges.Édes- és tengervíz szűrésére egyaránt alkalmas.

Szerezhető hűségpontok: 26
780 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sera Super Carbon gyorsan és megbízhatóan semlegesíti az akváriumvízben lévő méreg és színező anyagokat. Használatával a víz sárga elszíneződése megszűnik és kristálytiszta lesz. A Sera Super Carbon nem befolyásolja az akváriumvíz pH-értéket, valamint foszfát és nitrát-mentes.

Gyógyszeres kezelések után átmenetileg növelje a Sera Super Carbon mennyiségét a szűrőben, gyógyszeres kezelések előtt pedig távolítsa el a benne levőt.

Sera Super Carbon aktív szén a különösen nagy felülete miatt 6 hétig marad aktív, ezután cserélni szükséges.

Édes- és tengervíz szűrésére egyaránt alkalmas.

Ajánlott termékek