Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
37.890 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!
Termék címkék:
akvakertész aquascaping co2

Strideways Pro Co2 reduktor - beépített mágnesszeleppel és buborékszámlálóval

Cikkszám: SWCO2002
Elérhetőség: Nincs raktáron

CO2 mágnesszelep, reduktor / Strideways Pro Co2 reduktor - beépített mágnesszeleppel és buborékszámlálóval - 37.890 Ft

Strideway Pro CO2 professzionális CO2 reduktor minden szabvány méretű CO2 palackhoz, 12V-os mágnesszeleppel és CO2 buborékszámlálóval felszerelt. Komplett készlet, ideális választás kezdőknek, minőségi termék profiknak.


-Precíz állíthatóság, beépített mágneszelep, tűszelep és buborékszámláló


-Alacsony áramfelvétel 12V 


-Minimalista design, minőségi anyagok

Gyártó: Strideways
Szerezhető hűségpontok: 1263
Tovább
37.890 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Strideway Pro CO2 professzionális CO2 reduktor minden szabvány méretű CO2 palackhoz, 12V-os mágnesszeleppel és CO2 buborékszámlálóval felszerelt. Komplett készlet, ideális választás kezdőknek, minőségi termék profiknak.


Ezzel a CO2-szabályozóval hibátlanul lehet a CO2 adagolást beállítani. Az üzemi nyomás egy mozdulattal pontosan beállítható a kényelmes gombon. A kívánt számú buborék beállításához az oldalán könnyen kezelhető tűszelep található. A buborékszám azonnal látható a beépített buborékszámlálón. A buborékszámláló 360 fokban dönthető, így mindig függőlegesen áll függetlenűl attól, hogy milyen szögben tekertük fel a reduktor a palackra. 


A CO2-adagolás éjszakai lezárása érdekében a reduktor integrált 12 V-os mágnesszeleppel van felszerelve. A mellékelt USB adapter része a készletnek. Az áramfelvétel, és különösen a hőteljesítmény alacsony és extrán biztonságos a 12V miatt.

A gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, ez a termék súlyán is érezhető. A tömítőgyűrű szintén kiváló minőségű, és erősebb, mint a piacon kapható többi gyűrű.


 A csomag tartalmaz egy speciális csavarkulcsot, amellyel meg lehet húzni a CO2-szabályozót a palackon. A CO2-szabályozót mindig erősen csavard rá a palackra, hogy elkerüld a szivárgást. Egyébként a telepítés nagyon egyszerű, és a rendszer néhány lépésben elindítható.

Indítás után mindig ellenőrizd a tömlők és csatlakozások szivárgását mosogatóhabbal, vagy szivárgás jelző folyadékkal hogy megbizonyosodj arról, hogy nem vész el a CO2.

Hosszúság 10 cm (14 cm a buborékszámlálóval együtt)
Szélesség 7,6 cm
Átmérő 11 cm (16 cm a buborékszámlálóval együtt 90°)
Teljesítményfelvétel 3 Watt
Mágnesszelep 12V
Tartozékok CO2 buborék számláló, Csavarkulcs, Imbuszkulcs,
Garancia 2 év
Tovább

Youtube videók

Az oldal tetejére