Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eheim Professionel 350 4+ töltettel - külső szűrő 2273020

Eheim
62.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 2273020
Elérhetőség: Általában raktáron

Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, ”vészhelyzet "gombbal a professionel 4+ szűrő család a professionel 3 összes előnyével továbbfejlesztve. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt. Egyedi szűrőkosarak, könnyen tisztítható ráccsal. Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrőanyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.

Szerezhető hűségpontok: 2100
62.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Eheim legjobb külső szűrője beépített, ”vészhelyzet "gombbal a professionel 4+ szűrő család a professionel 3 összes előnyével továbbfejlesztve. Az új szűrő biztosítja a csúcsminőségű technológiát és a magas teljesítményt.  Egyedi szűrőkosarak, könnyen tisztítható ráccsal. Teljesen felszerelt eredeti EHEIM szűrőanyagokkal és összeszerelési tartozékokkal.
Tökéletesen tiszta és biológiailag kifogástalan vizet biztosít. A kiemelkedően nagy szögletes formájú tartálytérfogat mellett két szabadalmaztatott EHEIM tulajdonsággal rendelkezik.
A könnyen kivehető előszűrő lehetővé teszi a durva szennyeződések eltávolítását a fő, biológiai szűrő megbolygatása nélkül. Ezzel a tulajdonságával kiemelkedően hosszú időtartamot biztosít a tisztítások között.
Az EHEIM Professionel 4+ külsőszűrő új kialakítású, fénypontja az Xtender gomb.
Amikor a finom szűrő vatta elkoszolódik, a szűrő nyomása lejjebb esik. Erre fejlesztette ki az Eheim az Xtendergombot mely elforgatásával a szelep megnyílik, így pár napot nyerünk a tisztítással úgy, hogy a biológiai szűrés továbbra is megvan. A szelep kinyitásával a felső szűrővattát kikerülve áramlik a víz. Ezzel a hétköznapra eső tisztítási időt eltolhatjuk a hétvégére.
Automatikus feltöltési (légtelenítési) funkció! A pumpafejet néhányszor megnyomva a szűrő beüzemelésénél, illetve tisztítás után beszivattyúzható az akváriumvíz. Nincs szükség többé a csövek szájjal való megszívására.
A szűrőcsöveket csak a csap elzárása után lehet leválasztani, biztosítva, hogy véletlenül se csöpögtessünk össze semmit (pl.: a szőnyeget, akvárium bútort). A szűrő takarítását pedig már egy másik helyiségben (pl. a fürdőszobában) lehet elvégezni.

Gyári tartozékok:
-Fekete átlátszó tartály
-Eheim csapok a csövek csatlakozásához.
-Esőztető ,Fekete szűrőcsövek 16/22 mm ,Fekete ki- és befolyócső, Sötétszürke tapadókorongok a ki- és befolyócsövekhez.

Gyári szűrőtöltet:
Mechanikai szűrőanyag: kék szivacs, perlonvatta
2 liter Eheim SubstratPro
2 liter Eheim MechPro spirál alakú biológiai szűrő
2 liter Eheim bioMECH

Ajánlott akvárium-méret:
Általános társas akvárium: 180-350 l (gyári ajánlás)

AZ EHEIM ALKATRÉSZ KATALÓGUST IDE KATTINTVA TÖLTHETI LE

Adatok
Pumpateljesítmény 1050 liter/óra (16 W)
Szűrőtérfogat 5 liter + 0,5 liter az előszűrőnek
Szűrőtartály (vödör) mérete 7,4 liter
Töltetkosarak száma 3 db
csövek 16/22
Méretek 238x244x453 mm (szél.,mély.,mag.)
Szekrény belmagasság min. 503 mm, csövekkel

Youtube videók

Ajánlott termékek