Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.260 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
30000Ft felett!
Regisztrálj
a hűségpontokért!

Tetra Pro colour multi-crisps 250ml - lemezes díszhaltáp

Cikkszám: 140677
Elérhetőség: Raktáron

Lemezes / Tetra Pro colour multi-crisps 250ml - lemezes díszhaltáp - 3.260 Ft

Rendkívül tápláló teljes értékű eledel a legjobb táplálás érdekében A kíméletes, alacsony hőmérsékletű gyártási folyamat megőrzi a nagy tápértéket és a vitaminokat Színkoncentrátummal a gyönyörű, színes halakért Prebiotikumokat tartalmaz a jobb emésztés érdekében Minimális veszteséget és vízszennyezést biztosító hatékony tápfelhasználás Tiszta víz és egészséges hal
Gyártó: Tetra
Szerezhető hűségpontok: 109
Egységár: 13.040,00 Ft/1 liter
Tovább
3.260 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A TetraPRO prémium teljes értékű eledelek kímélő, alacsony hőfokon történő gyártással készülnek. Ez a speciális gyártási módszer a TetraPRO Colour Multi-Crisps eledelnek nagyon magas tápértéket ad. A ropogós szemek kevesebb vizet szívnak fel, mint a normál pelyhes eledelek. Ez növeli az adott térfogatra eső tápanyag-tartalmat. Minden TetraPRO eledel optimális fehérje-zsír arányt is biztosít. Ez garantálja, hogy a halak a fehérjét kifejezetten izomépítésre használhassák, ugyanakkor rengeteg nélkülözhetetlen zsírsavat is biztosítanak az energiatermeléshez. A Multi-crisps karotinoidokból származó kiegészítő színkoncentrátuma javítja a halak természetes színeit. Az innovatív kétszínű technológia vizuálisan is megjeleníti ezeket a további előnyöket. A Multi-crisps szemcsék sokkal kevésbé morzsolódnak, mint a normál pelyhek, jelentősen csökkentve a tartóban lévő eledelpor mennyiségét. A kiváló minőségű prebiotikumok kifejezetten serkentik az egészséget elősegítő baktériumok növekedését és anyagcseréjét a bélrendszerben, mivel előnyös táplálékforrásként szolgálnak a hasznos baktériumok számára. Ez minimalizálja a víz szennyeződését.


Összetétel:


Hal és halszármazékok, növényi fehérje kivonatok, gabonafélék, élesztők, olajok és zsírok, puhatestűek és rákfélék, különféle cukrok (oligofruktóz 1,0%), algák. Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 46,0%, Nyerszsír 12,0%, Nyersrost 3,0%, Nedvességtartalom 9,0%. Adalékanyagok: Vitaminok: D3-vitamin 1860 NE/kg. Nyomelemek: Mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 67 mg/kg, Cink (cink-szulfát, monohidrát) 40 mg/kg, Vas (vas(II)-szulfát, monohidrát) 26 mg/kg. Színezékek, tartósítószerek, antioxidánsok.

eledel jellemzői úszik
eledelek hal méret szerint kistestű halaknak
Tovább
Az oldal tetejére